Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالیکه مسئولان وزارت آموزش و پرورش از حل مشکلات سامانه سیدا سخن می‌گویند اما مدیران مدارس از اشکالات سامانه سیدا در بازه زمانی فعلی که قرار است کارنامه دانش آموزان صادر شود خبر می‌دهند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، "سامانه سیدا" سامانه یکپارچه دانش آموزی است که شامل ثبت نتایج ارزشیابی، اعلام نتیجه و ارائه کارنامه به دانش آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه "سیدا" دی ماه سال 99 با ابلاغ وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد اما از همان ابتدای فعالیت تا امروز که زمان ارائه کارنامه پایان سال دانش آموزان رسیده است، مدیران مدارس از ضعف و خطاهای این سامانه می‌گویند.

محمود حبیبی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش پیش از این در پاسخ به پرسش تسنیم درباره گلایه مدیران مدارس از مشکلات سامانه سیدا گفته بود: «سامانه مشکلی ندارد و تاحد ممکن مشکلات برطرف شده است، اگر مشکلی به ما گزارش کنند در اسرع وقت برطرف می‌کنیم، تمام مشکلاتی که قبلا ًگزارش شده بود را برطرف کردیم»؛ اما اکنون و در آستانه ارائه کارنامه پایان سال دانش آموزان مشکلات سیدا همچنان پابرجاست  و باری مضاعف بر دوش مدارس.

در همین رابطه مدیر یکی از مدارس منطقه 12 شهر تهران به تسنیم گفت: هم‌اکنون دانش آموزانی که پایه نهم را تمام کرده‌‌اند باید در مدرسه جدید ثبت‌نام کنند و مدارس برای ثبت‌نام آنها کارنامه مطالبه می‌کنند اما نمی‌توانیم کارنامه را از سامانه سیدا پرینت بگیریم.

به گفته این مدیر مدرسه، بیش از 10 روز است که امتحانات دانش آموزان پایه نهم تمام و نمرات کامل در سامانه سیدا بارگزاری شده است اما به خاطر نقص‌های متعدد سامانه نمی‌توانند کارنامه را دریافت کنند.

این مدیر مدرسه به مشکل سامانه سیدا از سال گذشته اشاره کرد و گفت: در نوبت اول نیز برای ارائه کارنامه به دانش آموزان با مشکل مواجه شدیم و در نهایت کارنامه را به صورت دستی ارائه کردیم؛ مسئولان آموزش و پرورش وقتی تصمیم دارند سامانه‌ای جدید طراحی کنند حداقل قبل از معرفی و قرار دادن آن در دسترس مدارس از زیرساخت‌های مناسب آن مطمئن شوند، آیا واقعاً نمی‌دانند که این سامانه قرار است به جمعیت میلیونی دانش آموزان خدمات ارائه دهد؟ اینکه همه مدارس را برای استفاده از سامانه سیدا به خط می‌کنند اما بعداً مشخص می‌شود سامانه به لحاظ زیرساخت پاسخگو نیست، واقعاً نابسامانی ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: مسئولان می‌گویند مشکلات سامانه سیدا حل شده است اما واقعاً اینگونه نیست و هم‌اکنون مدیران مدارس و دانش آموزان سرگردان هستند؛ برای دریافت کارنامه از سیدا با این مشکل مواجه هستیم که تاریخ تولد دانش آموز را نمایش نمی‌دهد، اسم مدیر، عکس دانش آموز و محاسبه نمرات اشکال دارد همچنین گاهی برای وارد کردن یک نمره چند ساعت باید معطل ماند. امروز (شنبه 22 خرداد) از ساعت 8 صبح تا ساعت 11 فقط توانستیم هفت کارنامه را پرینت بگیریم آن هم به صورت ناقص یعنی نبود برخی اطلاعات مانند تاریخ تولد و اسم مدیر مدرسه. پنجشنبه و جمعه نیز سامانه سیدا از دسترس خارج شده بود به مناطق هم که مراجع می‌کنیم می‌گویند تمام مدراس مشکل دارند و منتظر جواب بالایی‌ها هستیم.

امید است وزارت آموزش و پرورش با پاسخگویی دراین باره، ساماندهی و حل مشکلات سامانه سیدا، سرگردانی مدارس و دانش آموزان را پایان دهد.

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های مجازی اوقات فراغت دانش‌آموزانجزئیات نحوه ثبت‌نام در پیش‌دبستانی/ آموزش کودکان بازمانده در تابستان 1400آماده نبودن سامانه پادا زمان پیش ثبت‌ نام پایه اول دبستان مدارس شاهد را تغییر داد

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان ارائه کارنامه آموزش و پرورش مدیران مدارس دانش آموزان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از دانش‌آموزان چهار دهک اول دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است