Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- اعظم گودرزی گفت: سامانه رصد کووید ۱۹ در سامانه سیدا راه اندازی شده است. بر اساس آن مدیر مدرسه با نام کاربری خود می‌تواند وارد سامانه شود و به طور دقیق از وضعیت دریافت دوز اول و دوم واکسن دانش آموزان مطلع شود. اگر دانش آموزی علائم سرماخوردگی یا کرونا داشته باشد، امکان ثبت این موضوع توسط مدیر مدرسه در سامانه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ثبت این موضوع دانش آموز باید پس از بهبودی کامل به مدرسه بازگردد.

با اعلام آموزش و پرورش دانش آموزانی که تست پی سی آر مثبت داشته باشند، با داشتن لینک متصل به سامانه از ورود آن‌ها به مدارس جلوگیری می‌شود.

طبق آمار در بسیاری از استان‌ها مانند تهران و کهگیلویه و بویر احمد، واکسیناسیون دانش آموزان به بیش از ۸۰ درصد رسیده است.

او گفت: ۹۲.۵ درصد از دانش آموزان دوز اول و نزدیک به ۷۵ درصد از آن‌ها دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند. حداکثر ۱۵ دانش آموز در هر کلاس درس باید در فاصله یک و نیم متری و هر کدام در فضای ۲.۲۵ متر مربع قرار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش بازگشایی مدارس سامانه سیدا واکسیناسیون دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • ۱۵۰۰ معلم فداکار در اصفهان شناسایی شدند
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی